Klassbloggen Underfors medverkar i Bokmässan i Helsingfors 26.10.2012

Den 26 oktober 2012 deltar modersmålslärare Sandra Bernas och två av eleverna från den första grupp som hösten 2011 arbetade med Underfors vid Vasa övningsskola 7-9 i en paneldiskussion i Utbildningsstyrelsens monter på Helsingfors bokmässa. I diskussionen, som kommer att beröra litteraturens roll i modersmålsundervisningen i grundskolan, deltar även författaren Maria Turtschaninoff, som skrivit ungdomsromanen Underfors, som klassbloggen är utformad kring. Tanken är att paneldiskussionen ska dokumenteras på film.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s