Om IT och pekplattor i undervisningen i Radio X3M

Igår tisdag diskuterades ämnet IT och pekplattor i undervisningen i programmet Jouren i radio X3M. Ann-Catrin Granroth hade besökt Pedagogiska fakulteten och intervjuat IT-pedagog Fredrik Åman samt lärarstuderande Marie Håkans och Jonas Vasur.

Deras tankar kring IT i undervisningen, pekplattor och den digitaliserade studentexamen samt diskussionen i studion kan man lyssna på via länken nedan (OBS! Progammet finns tillgängligt på Arenan fram till tisdag 28.5). Marie Håkans avhandling som är under arbetet nämns i programmet men hennes kandidatavhandling finns redan att tillgå här!

http://arenan.yle.fi/radio/1907959 (lyssna mellan 01:19:00 och 01:41:00)

/IT-pedagog Andreas Sundstedt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s